Актуално

Заповядайте на щанда ни на АГРА 2019

Грийн Смайл България ЕООД за 12-та поредна година ще вземе участие в престижното международно изложение АГРА в град Пловдив. Наред с вече утвърдените и познати продукти и услуги, които предлагаме – производство на качествен зеленчуков разсад, биостимулатори на фирма COSMOCEL, торове за биоземеделие и др., ще изненадаме клиенти и посетители с новости в нашето портфолио.

През 2018г. фирма Грийн Смайл България ЕООД стана официален представител на професионалните семена на румънската фирма AGROSEL.

AGROSEL е с 20 годишен опит в производството на семена. Фирмата е регистрирала над 100 нови сортове и хибриди в Официалния каталог на сортовете в Европейския Съюз. AGROSEL инвестира в научни изследвания и нови технологии – семената са проверени в собствена акредитирана лаборатория RENAR. Качеството на семената се контролира в едно от най-съвременните съоръжения, както и от най-опитните специалисти в областта. Преработването и опаковането на семената става чрез цифрово дозиране в една от най-модерно оборудваните платформи в Румъния. Компанията инвестира в професионални кадри в областта на земеделието. Целта е зеленчукопроизводителите да получат по-качествени услуги, консултации и цялостно обслужване.

Хибридите от профилинията се отличават с характеристики -форма, цвят, вкус, размери и т.н., изискващи се от пазара, с висока пластичност към климат и почва, висок добив, устойчивост и толерантност на болести, устойчивост на съхранение и транспорт, висока рентабилност.

Голям интерес за нашия пазар представляват новите сортове капия – Напока F1 и Потаиса F1, дългоплодна краставица Колумна F1 (ранен сорт, с много устойчивости), зеле Виктория F1 и сладка царевица от ново поколение – Суит тинг F1– 75-77 дни вегетация.

Ще се радваме да Ви видим на нашия щанд палата 13, щанд F1, в периода 20-24 Февруари, АГРА2019.

Познатите продукти вече и в малки опаковки

В отговор на големия интерес към продуктите за Био земеделие от страна на малките стопанства и любители градинари, Грийн Смайл България предлага на пазара вече познатите продукти, но в малки и удобни опаковки. Те се дистрибутират в агроаптеки в цялата страна, но могат да бъдат поръчани и чрез нашия сайт.
В раздела – „Дистрибутори“ на нашата страница можете да намерите контактна информация за нашите дистрибутори в страната.

Грийн Смайл България на международните изложения АГРА и БИО АГРА 2014

За осма поредна година компания Грийн Смайл България ЕООД се представи на международното аграрно изложение АГРА 2014. Отново беше регистриран голям интерес и посещаемост и на двата щанда на компанията. Интересът към продуктите за биоземеделие расте всяка година. Заинтересувани са не само сертифицираните биопроизводители, но и много фермери, стремящи се към постигане на една по-качествена и екологично чиста продукция. Традиционно голям интерес имаше и към утвърдилите се вече сортове зеленчукови семена, които компанията предлага.
Екипът на компанията желае на всички клиенти и колеги една ползотворна, добивна и спорна година!

На вашето внимание – обновена гама зеленчукови семена

Уважаеми клиенти и колеги, предлагаме на Вашето внимание обновената и допълнена гама зеленчукови семена, предлагани от Грийн Смайл България ЕООД. Можете да разгледате продуктите на сайта или да свалите електронния ни каталог.
При възникнали въпроси, можете да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Нови продукти за винарската промишленост

Грийн Смайл България ще изненада отново своите клиенти с новата си гама продукти за винарската промишленост. В стила на фирмата, новите продукти са екологосъобразни, иновативни и с изключително качество. Можете да свалите продуктовия каталог с новите ни предложения оттук.

 

Напомняме на своите клиенти:

Сега е момента да заявите зеленчуковия разсад за новия сезон. Минималната бройка за заявка е 1000 корена от вид. Вие избирате сорта, датата за доставка и размера на растенията. Заявката става бързо и лесно, а предимствата са много.
За оранжеристите отглеждащи краставици, с почва, която е изтощена и заразена с почвени патогени, единственото решение е присаден разсад.

За въпроси и заявки нашия екип е на ваше разположение.

Добре дошли в обновения ни уебсайт!

Уважаеми клиенти, гости и приятели,

Имаме удоволствието да Ви приветстваме в изцяло обновения ни уебсайт, в който и занапред ще намирате много повече актуална информация за продуктитe и услугите, които предлага Грийн Смайл. Вече седма година нашия екип се стреми да бъде близо до Вас и ръка за ръка да посрещаме трудности и успехи. Надяваме се и за напред да ни гласувате същото доверие, а ние с всички сили ще се стремим да го оправдаем.
Целият екип на Грийн Смайл Ви желае спорна работа, високи добиви, успешни проекти и разумни изкупни цени.